Våra trevliga och familjevänliga fastigheter i Perstorp.

 I centrala Skåne på kullar klädda med bok och barrskog, vid dammar med rik strand- och vattenvegetation inbjuder Perstorp till avstressade friluftsaktiviteter som cykling, promenader, fiske samt bär- och svampplockning.
Från Perstorp tar du dig med tåg på en timma till både Helsingborg, Lund och Kristianstad.
Är du bilburen är du på en halv timma både i Markaryd, Hässleholm och Åstorp.

Skogvaktaren

Fastigheten Skogvaktaren 2 rymmer ett sjuttiotal lägenheter utspritt på tre olika adresser, Fasanvägen 7A-C, Trastvägen 19 och 21 samt Skolstigen 4. Till lägenheterna hör en balkong och en gemensam tvättstuga i källaren. Området omges av ett stort parkliknande område med skogsgläntor, gemensam grillplats, lekplats och innhängnad hundrastplats endast ett stenkast från grundskolan. Det är ett trevligt område som vänder sig till barnfamiljer.

Hitta hit

Trumman

Fastigheten Trumman 6 på Hökvägen 4A-C, 6A-C, 12A-C har ett sjuttiotal lägenheter i storlekarna 1 till 5 rum och kök. Husen är byggda i tre plan med gemensam tvättstuga antingen i källaren eller separat byggnad. På fastigheten finns både garage och parkeringsplatser med eller utan port för separat uthyrning. Området omges av stora grönytor, lekplats finns i anslutning till fastigheten och Norra Lyckan skolan ligger tvärs över gatan.

Hitta hit

Enen

Enen 13 på Allégatan 18 A-D är trevåningshus med balkong till varje lägenhet. Där finns en gemensam tvättstuga och garage i källaren, garagen uthyres separat. Området ligger centralt i Perstorp med endast ett par minuters gångavstånd till stationen, matvarubutiken och centrum. Enen 13 har också en källarlokal som uthyres med egen entré, toalett och kokvrå.

Hitta hit

Pilen

På Järnvägsgatan 15A-C ligger Pilen 7 som är en fastighet med karaktär och endast 16 lägenheter. Lägenheterna har en annorlunda planlösning med vinklar och vrår, vilket innebär att lägenheterna är mysiga och personliga. De ligger granne med Perstorps centrum i ett lugnt och fridfullt område med endast minuters gångavstånd till matvarubutik och stationen. Det finns även parkeringsplatser för separat uthyrning.

Hitta hit

Kastanjen

Kastanjen 9 har 19 lägenheter i storlekarna 2 till 3 rum och kök och ligger på Järnvägsgatan 23A-C. Till varje lägenhet hör stora inglasade balkonger i västerläge, vilket innebär att det är kvällssol. Fastigheten ligger granne med Perstorp Centrum, På en minut är du i Centrum, vid stationen eller i matvarubutiken.

Hitta hit

Stenbocken 9

Stenbocken 9 byggdes 1949 på Bäckavägen 3A-C, 5A-C och 7A-C och är en av Perstorps äldsta fastigheter och en av de första hyresfastigheten. Lägenheterna är i storlekarna 1 till 4 rum och kök. Husen är byggda i tre plan och har förråd på vind och i källaren. Det är en populär fastighet där du får mycket för pengarna med centralt läge till station, förskola och Ugglebadet med möjligheter till att simma, spela fotboll, bad och motionsslingor.

Hitta hit

STJÄRNAN

Rymmer 83 lägenheter i nio trapphus. Till lägenheterna hör en balkong och två gemensamma tvättstugor i källaren. Stjärnan ligger bekvämt bredvid Centralskolan, ett stenkast från Parkskolan.Området omges av ett stort parkliknande område med skogsgläntor, gemensam grillplats, inhägnad hundrastplats. Detta är ett trevligt område som vänder sig till barnfamiljer.

Hitta hit

Stenbocken 11

Stenbocken 11 på Hantverkaregatan är en garagefastighet som innehåller 18 garage för uthyrning.

Hitta hit