Våra fastigheter

arrow-down-animated.gif

VÅRA TREVLIGA OCH FAMILJEVÄNLIGA FASTIGHETER I PERSTORP

I centrala Skåne på kullar klädda med bok och barrskog, vid dammar med rik strand- och vattenvegetation inbjuder Perstorp till avstressade friluftsaktiviteter som cykling, promenader, fiske samt bär- och svampplockning. Från Perstorp tar du dig med tåg på en timma till både Helsingborg, Lund och Kristianstad. Är du bilburen är du på en halv timma både i Markaryd, Hässleholm och Åstorp.

SKOGVAKTAREN

Skogvaktaren 2 rymmer ett sjuttiotal lägenheter utspritt på tre olika adresser, Fasanvägen 7, Trastvägen 19 och 21 samt Skolstigen 4. Till lägenheterna hör en balkong eller uteplats och alla har fiberanslutning. Boende delar på två gemensam tvättstugor i källaren. Husen omges av ett stort parkliknande område med skogsgläntor, gemensam grillplats, lekplats och innhängnad hundrastplats endast ett stenkast från grundskolan. Det är ett trevligt område med närhet till Skolor och natur.

TRUMMAN

Fastigheten Trumman 6 på Hökvägen 4, 6 och 12 har ett sjuttiotal lägenheter i storlekarna 1 till 5 rum med kök. Flertalet lägenheter har säkerhetsdörrar och alla lägenheter har fiberanslutning. Husen är byggda i tre plan med gemensam tvättstuga antingen i källaren eller separat byggnad. På fastigheten finns både garage och parkeringsplatser med eller utan port för separat uthyrning. Området omges av stora grönytor, lekplats finns i anslutning till fastigheten och Norra Lyckan skolan ligger tvärs över gatan.

ENEN

Enen 13 på Allégatan 18 är trevåningshus med balkong till varje lägenhet där samtliga lägenheter har fiberanslutning Här finns en gemensam tvättstuga och garage i källaren, garagen uthyres separat. Området ligger centralt med endast ett par minuters gångavstånd till stationen, matvarubutiken och centrum.

PILEN

På Järnvägsgatan 15 ligger Pilen 7 som är en fastighet med karaktär och endast 16 lägenheter. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörrar samt fiberanslutning. Lägenheterna har en spännande planlösning med vinklar och vrår, vilket innebär att lägenheterna är mysiga och personliga. Här bor du granne med Perstorps centrum i ett lugnt och fridfullt område med endast minuters gångavstånd till matvarubutik och stationen. Det finns även parkeringsplatser för separat uthyrning.

KASTANJEN

Kastanjen 9 har 19 lägenheter i storlekarna 2 till 3 rum och kök och ligger på Järnvägsgatan 23 Till varje lägenhet hör stora inglasade balkonger i västerläge, vilket innebär att det är kvällssol. Samtliga lägenheter har fiberanslutning. Här bor du granne med Centrum, På en minut är du i Centrum, vid stationen eller i matvarubutiken.

STENBOCKEN 9

Stenbocken 9 byggdes 1949 på Bäckavägen 3, 5 och 7 och är en av Perstorps äldsta fastigheter och en av de första hyresfastigheten. Lägenheterna är i storlekarna 1 till 4 rum med kök och samtliga har såväl säkerhetsdörrar som fiber anslutning Här bor m an nära såväl centrum och med närhet till kommunikationer, förskola och Ugglebadet med möjligheter till att simma, gym, bad och motionsslingor.

STJÄRNAN

Rymmer 83 lägenheter i nio trapphus. Till lägenheterna hör en balkong och fiberanslutnig samt tre gemensamma tvättstugor i källaren. Stjärnan ligger bekvämt bredvid Centralskolan, ett stenkast från Parkskolan. Området omges av ett stort parkliknande område med skogsgläntor, gemensam grillplats, inhägnad hundrastplats. Detta är ett trevligt område som vänder sig till barnfamiljer.

STENBOCKEN 11

Stenbocken 11 på Hantverkaregatan är en garagefastighet som innehåller 18 garage för uthyrning.

SKORPIONEN 3

Skorpionen 3 på Stockholmsvägen 37 är en trevåningsfastighet med 30 lägenheter med tillhörande balkong. Samtliga lägenheter har fiberanslutning. På fastigheten finns det lekplats och 11 parkeringsplatser. Har bor man nära såväl Ugglebadet, Naturen som centrum.

ORREN 7

Orren 3 på Järnvägsgatan 13 och Sävgatan 4 är en trevåningsfastigheter med 48 lägenheter med tillhörande balkong. Samtliga lägenheter har fiberanslutning. På fastigheten finns en mindre lekplats samt 21 parkeringsplatser och 24 garageplatser. Här bor man nära centrum med bra kommunikationer.