Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter

Semesterstängt

Vecka 29 och 30 mellan den 19-30 juli har kontoret helt semesterstängt Felanmälan håller öppet som vanlig dygnet runt alla veckans dagar.

Läs mer »

VATTENLÄCKA

Med anledning av att en ledning som går mellan huvudledningen i gatan och fastighetens läcker kommer vattnet vara avstängt. NSVA kommer placera ut en vattentank

Läs mer »

Glad sommar

Kontoret kommer vara helt stängt vecka 29-30 och öppet med mindre kapacitet under vecka 31. Felanmälan håller öppet som vanlig dygnet runt alla veckans dagar.

Läs mer »

Garage att hyra

För Er som önskar hyra garage har vi lediga på Sävgatan och Allegatan. Vänligen kontakta oss för med info.

Läs mer »

E-POST AVI

Som ett led i Kupolens kontinuerliga miljöarbete önskar vi ta steget över till e-post avier. Önskar du hyresavierna via e-post?  Skicka ett e-mail till mail@kupolenfastigheter.se

Läs mer »

AUTOGIRO

Vill du spara tid och samtidigt göra miljön en tjänst så rekommenderar vi att du ansöker om autogiro och e-post avisering.

Läs mer »

SÄKERHETSDÖRRAR

Säkehetsdörrar av märket Daloc komer att installeras hos hyresgäster som tidigare har meddelat Kupolen om att de önskar byta sin dörr. Patrik och hans team från Secor kommer avisera samtliga om tid för installation.

Läs mer »

TRÄDGÅRDSTIDER

Vi genomför nu föryngringsbeskärning av växter på Hökvägen, Allégatan, Järnvägsgatan 13 samt Stockholmsvägen 37.

Läs mer »
Kvinna ute i snön

HAR DU RÄTT TEMPERATUR?

KUPOLEN eftersträvar att inomhustemperaturen i din lägenhet under uppvärmningssäsongen enligt Socialstyrelsens rekommendationer ska vara minst 20 grader och av miljöskäl som högst 21 grader.

Läs mer »
Vattenkran

FJÄRRVÄRMEAVBROTT

Fjärrvärmeleveransen kommer  torsdagen den 15:e augusti mellan kl. 19.00 – 24.00 att avbrytas på Järnvägsgatan 13 och 15 detta med anledning av att Perstorp Fjärrvärme

Läs mer »
Höst bild

HÖST

Nu när hösten är i antågande måste vi hjälpas åt att se till att dörrar och fönster alltid är stängda.

Läs mer »